Bioskopski repertoar za mart 2019.

Bioskopski repertoar za mart 2019. foto: K. centar G. Milanovac
  1. mart 2019. godine /20:00 sati/ VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: SREĆAN DAN SMRTI 2
Džesika Rut predvodi ekipu u nastavku filma punog neočekivanih obrta i zapleta, koji je oduševio publiku 2017. godine.
Ovoga puta, naša junakinja, Tri, shvatiće da je umiranje iznova i iznova mnogo lakše od izazova koji tek slede i opasnosti koja ih vreba.
Producent i reditelj prvog filma, Džejson Blum i Kristofer Landon, vratili su se da naprave novo poglavlje, SREĆAN DAN SMRTI 2.

Žanr: horor, triler
Glumci: Jessica Rothe, Ruby Modine, Israel Broussard, Phi Vu, Rachel Matthews
Režiser: Christopher Landon

 

  1. i 8. mart 2019. godine /18:00 sati/ VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Animirani film: KAKO DA DRESIRATE SVOG ZMAJA 3 (sinhronizovan na srpski jezik)
Iz studija DreamWorks Animation stiže nam epska animirana avantura o odrastanju i pronalaženju hrabrosti da se suočimo sa nepoznatim i o tome kako ne treba odustati.
Ono što će početi kao neočekivano prijateljstvo između mladog Vikinga i neustrašivog zmaja pretvoriće se u avanturu koja prevazilazi i sam život. Bioskopska publika imaće priliku da uživa u novom filmu jedne od najomiljenijih animiranih saga svih vremena!
Novi poglavica i vladar Berka stvorio je veličanstvenu i haotičnu utopiju. Selo u kome naši junaci žive suočiće se sa najmračniJom pretnjom do sada, a oni će morati da ga napuste i krenu na putovanje kroz skriveni svet za koji su mislili da postoji samo u mitovima.

Žanr: akcija, avantura
Glumci: Jonah Hill, Cate Blanchett, Kristen Wiig
Režiser: Dean DeBlois

 

  1. mart 2019. godine /20:00 sati/ VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: BERLIN, VOLIM TE
Najnoviji film iz antologijske serije GRADOVI LJUBAVI koju je 2006. godine lansirao Emanuel Benbihi.
U prethodnim nastavcima obrađene su romantične priče u Parizu, Njujorku i Rio de Žaneiru. Svaki film sastoji se od najviše 10 epizoda koje ilustruju univerzalnost ljubavi u velikim gradovima širom sveta.
Berlinska priča sastoji se od devet epizoda. Mogla bi se nazvati i ''Berlin koji volim'' gde se spajaju različiti muškarci i žene i pričaju svoje ljubavne priče. Emocije izviru iz poznatih mesta u gradu, ali i iz skrivenih ćoškova gde cvetaju stare i nove ljubavi.
Sve priče su povezane tranzicionim sekvencama.
Glavna ideja serijala je da se dobije impresija grada kao živog organizma koji diše i voli i kroz multikulturalnu identifikaciju čini da ljudi dele među sobom emocije univerzalne ljubavi.

Žanr: drama, romantični/ljubavni
Glumci: Keira Knightley, Helen Mirren, Luke Wilson
Režiser: Dianna Agron, Peter Chelsom

 

USKORO

Film: BALKANSKA MEĐA
Na 20. godišnjicu bombardovanja Srbije, u bioskope stiže film „Balkanska međa“ - akciona drama inspirisana stvarnim događajem koji se odigrao 12. juna 1999. kada je bataljon ruskih padobranaca zauzeo aerodrom Slatina u Prištini.
Ova 24 časovna akcija od velike geopolitičke važnosti, motivisala je ruske scenariste da kroz splet ličnih drama glavnih junaka, prenesu priču o istorijskoj prekretnici koju je međunarodna javnost ocenila kao mogući početak novog velikog rata. Ovaj filmski spektakl, iako bazično naslonjen na bolnu ratnu tematiku, šalje snažnu miroljubivu poruku i pouku o prijateljstvu dva naroda.
Svečana beogradska premijera filma “Balkanske međe” zakazana je za 19. mart u Sava centru, dok će u bioskopima širom Srbije biti dostupan od 21. marta.

Žanr: akcija, drama
Glumci: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Milena Radulović, Aleksandra Radojičića, Aleksandar Srećković Kubura, Srđan Žika Todorović, Emira Kusturica, Goša Kucenko i Anton Pampušni
Režiser:  Andrejem Volginom

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(1 Glas)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top