FK Metalac - Prvi transfer za nastupajuću sezonu Luka Maksimović

FK Metalac - Prvi transfer za nastupajuću sezonu Luka Maksimović foto: FK Metalac

KRENULI PRVI TRANSFERI IGRAČA

 

Prva akvizicija FK Metalac za nastupajuću sezonu 2018/2019 je Luka Maksimović, fudbaler 2000. godišta. Prošao je sve mlađe kategorije FK Metalac, ali je svoje fudbalsko obrazovanje i usavršavanje nastavio igrama i radom u FK Voždovac i FK Čukarički.

 

foto: FK Metalac

- Klub je ovim potezom pokrenuo strategiju koju je definisao u prethodnom periodu, da pokušamo da mlade igrače, koji potiču iz Milanovca, vratimo u klub i da klub vratimo Milanovčanima. Od Luke se očekuje da u narednom periodu, u novoj takmičarskoj sezoni, bude neko ko će se afirmisati, ko će doživeti promociju svojim nastupima u prvom timu. S obzirom da ima i mogućnost da se takmiči u mlađim selekcijama, kada to uslovi budu dozvoljavali, on će igrati i za omladinsku selekciju. Potpisao je profesionalni ugovor na tri godine i ravnopravno će konkurisati za prvi tim - izjavio je sportski direktor FK Metalac Bojan Leontijević, prilikom zvanične promocije Luke Maksimovića na stadionu FK Metalac.

 

 

Luka Maksimović se vratio u svoj klub, foto: FK Metalac

Luka kaže da jedva čeka svoj debitanski nastup za FK Metalac.

- Veliko mi je zadovoljstvo što sam se posle određenog vremena vratio u svoj klub. Zahvalan sam rukovodstvu kluba na prilici koja mi je pružena. Jedva čekam svoj debitantski nastup za prvi tim FK Metalac. Nadam se da ću opravdati poverenje i očekivanja uprave kluba, navijača i građana Gornjeg Milanovca - rekao je Luka Maksimović.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(8 glasova)
Go to top