FK Metalac: Turnir osnovnih škola u odbojci i fudbalu

Fudbalski klub Metalac nastavlja akciju pod nazivom “Izađi napolje i igraj se” donirajući sportsku opremu milanovačkim osnovnim školama i organizujući turnir osnovnih škola u fudbalu i odbojci. Na taj način FK Metalac i kompanija Metalac čestitaju milanovčkim đacima početak nove školske godine.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Iako je do početka takmičenja u Prvoj ligi Srbije ostalo još mesec i po dana, odbojkaši METALAC Takova su po rezultatima koje postižu u pripremnom periodu već spremni za novu sezonu.

Milanovčani su zabeležili trijumfe u prijateljskim utakmicama protiv superligaša Ribnice iz Kraljeva (3:1) i protiv Spartaka iz Ljiga(3:2) sa kojim će snage odmeriti i u prvenstvu.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Takmičenje "Rudnički pobednik" biće održano u toku predstojećeg vikenda (od 20. do 22. septembra) u sportskoj sali u O.Š. "Arsenije Loma" na Rudniku, nakon čega će biti održana ista takmičenja u Pranjanima i u Gornjem Milanovcu. Pored lokalnih sportista očekuje se dolazak i sportista iz Novog Sada, Jagodine, Kraljeva, Niša, Beograda i Vranja.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Kruševcu je juče održano "Otvoreno prvenatvo Srbije u paraatletici". ŠAMPION SRBIJE i zlatnu medalju, na ovom takmičenju osvojio je atletičar milanovačkog "Visokog napona", Srboljub Marković (kategorija F54), disciplina koplje. On je "u kugli" zauzeo četvrto mesto.

Medalje za Visoki napon je osvojio i Aleksandar Broćić (kategorija F37), dve bronzane u kugli i disku. Ostali takmičari milanovačkog kluba postigli su dobre rezultate u svojim disciplinama, čunj i koplje.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 73
Go to top