Politika

OO Srpski pokret Dveri iz Gornjeg Milanovca uputio je saopštenje, u kojem kažu  da se osećaju pozvanim da reaguju i građanima skrenu pažnju na političko stanje u našoj opštini povodom dešavanja jučerašnje sednice SO Gronji Milanovac.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

U Savezu za Srbiju Gornji Milanovac održana je tribina pod nazivom"Šta stvarno muči našeg poljoprivrednika?" U okviru ove teme razmatrane su, između ostalog i  pitanja "ko i kakve koristi ima od subvencija, kao i šta će biti sa otkupnim cenama ove godine?"

Gosti uvodničari na tribini bili su Milovan Jakovljević, malinar iz Ivanjice, potpredsednik Srpskog pokreta Dveri i Snežana Radulović Vratonjić, član Saveta za selo i poljoprivredu Dveri.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Na današnjoj sednici SO Gornji Milanovac, pored tri tačke dnevnog reda koje su odbornici jednoglasno usvojili, a to su Odluka o besplatnom prevozu za srednjoškolce, izgradnja kružne saobraćajnice kod Idee i Odluka o izradi Plana detaljne regulacije „IVICE 2“ u Gornjem Milanovcu, u prvi plan nakon sednice izašao je raskol unutar OO SNS.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Savez za Srbiju Gornji Milanovac danas, 10. jula, sa početkom u 19 časova, u Modernoj galeriji Kulturnog centra, organizuje prvu od nekoliko javnih tribina planiranih za ovo leto.

Iz milanovačkog Saveza ističu da je cilj organizovanja tribina notiranje najvećih i za rešavanje prioritetnih problema u raznim sferama života gornjomilanovačke lokalne zajednice, a onda zajedno sa građanima opštine koji će ih posećivati, i relevantnim gostima koji će ih voditi, utvrđivati i predloge za rešavanje tih problema.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Članovi Opštinskog veća na danas održanoj 64. sednici opštinske vlade doneli zaključak o utvrđivanju predloga odluke o usvajanju Plana detaljne regulacije „Kružna raskrsnica - Zanatski centar“ na ukrštanju ulica Vojvode Živojina Mišića i Železničke u Gornjem Milanovcu.

Nakon donošenja, ova odluka će biti upućena Skupštini opštine na razmatranje i usvajanje i ukoliko dobije zeleno svetlo odbornika, ući će se u rekonstrukciju pomenute kružne saobraćajnice.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 73
Go to top