Preduzeće Rudnik dobitnik nagrade za doprinos lokalnoj zajednici

Preduzeće Rudnik dobitnik nagrade za doprinos lokalnoj zajednici foto:contangorudnik.rs

U Dvorani kulturnog centra u Beogradu danas su dodeljene VIRTUS nagrade za filantropiju. U kategoriji za "Doprinos lokalnoj zajednici" u kojoj kompanija posluje dodeljena je preduzeću Rudnik i flotacija "Rudnik" doo.

 

 

VIRTUS Nagrada za doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje se dodeljuje velikoj kompaniji sa preko 250 zaposlenih koja se posebno istakla u pomoći pri rešavanju problema ili potreba u zajednici u kojoj posluje, gradu ili regionu, imajući svest o značaju malih inicijativa i razvoja lokalnih zajednica koje nisu u centru zbivanja, pri tom pokušavajući da im udahnu novi život i aktivizam.

Nezavisni žiri VIRTUS-a koji čine Katarina Obradović Jovanović (Ministarstvo privrede), Robert Čoban (Color Press Group), Ana Toci (Savet stranih investitora), Radojka Nikolić (NIRA Press) i Nenad Blagojević (portal “Priče sa dušom”) odlučio je da nagradu u kategoriji za Doprinos lokalnoj zajednici u kojoj kompanija posluje dodeli preduzeću Rudnik i flotacija Rudnik doo.

 

Trag fondacija uz podršku Evropske unije i fondacije Čarls Stjuart Mot svake godine dodeljuje nagrade za poslovne subjekte i pojednice koji su na najdelotvorniji, najdugoročniji i najefikasniji način podržali aktivnosti ili akcije koje su usmerene na opšte dobro sa ciljem promocije i stimulacije filantropije u Srbiji.

 

gminfo.rs

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(4 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top