Metalac vlasnik Modne konfekcije Rudnik

Metalac vlasnik Modne konfekcije Rudnik foto:gminfo.rs

Sa 1,3 miliona evra Metalac je 13. decembra izlicitirao 18.000 kvadrata proizvodnog, skladišnog i poslovnog prostora nekadašnje MK Rudnik i 6 hektara zemlje.

Nakon adaptacije gradjevinskih objekata, u novom prostoru će biti smeštena trgovinska preduzeća Metalac market i Metalac trade, sa objedinjenim skladištem robe. Obezbeđen prostor i za buduće nove programe.

foto:gminfo.rs

Fizička blizina fabričkog kruga MK Rudnik i njeni ukupni kapaciteti opredelili su Kompaniju Metalac na kupovinu ove imovine u Gornjem Milanovcu. Nakon licitacije održane 13. decembra i potpisivanja ugovora, Metalac i formalno postaje vlasnik 18.000 skladišnog i poslovnog prostoram, sa restoranom i dve trafostanice na ukupno 6 hektara.

Uz neophodna prioritetna ulaganja, od još najmanje 500.000 evra u 2019. godini, na ovoj lokaciji će biti organizovano skladište površine 6.000 m2, dok će u delu upravne zgrade biti smeštena administracija trgovačkih preduzeća Metalac market i Metalac trade.

Ostatak prostora, u kojem su poslovni subjekti pod zakupom, ostaće u istoj nameni. Konačno, celih 8.000 kvadrata dugoročno je namenjeno uvođenju novih programa, koje će Metalac izvesno imati u budućnosti.

 

gminfo.rs

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(23 glasova)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top