Milanovčani glasajte i obezbedite najmlađim sugrađanima NIVEA dečije igralište

Milanovčani glasajte i obezbedite najmlađim sugrađanima NIVEA dečije igralište foto: Fb Gde nam rastu deca


Više od 20 gradova u Srbiji dobilo je savremen, bezbedan prostor za igru, psihomotorni razvoj i druženje zahvaljujući akciji kompanije NIVEA „Gde nam rastu deca“

Glasanje traje do 31. marta i Gornjem Milanovcu je potrebno preko 3000 glasova da bi ispunilo kvotu. Ako još gradova ispuni kvotu, pobednik je onaj grad koji ima više procenta u odnosu broja stanovnika. Gornji Milanovac je trenutno drugi sa 1070 glasova. Vlasotinac, koji je prvi, za dva dana je ispunio svoju kvotu.

Deca Gornjeg Milanovca zaslužuju jedan takav park za igru. Mnogi gradovi u Srbiji nisu propustili ovu šansu. Zašto ne bi pokušali i dobili nov dečiji park sa gumenom podlogom i novim mobilijarom.

Ovo nam je prilika da zajedno učinimo nešto korisno za naše najmlađe. Ovo je prilika da svi koji vole decu i svoj grad da ulože malo vremena, dobre volje i svojim glasom doprinesu da naša deca dobiju nov prostor za igru.

Potrudimo se da budemo prvi. Uključite se u akciju.

Milanovčani glasajte OVDE i obezbedite najmlađim sugrađanima NIVEA dečije igralište, moderno opremljeno i sagrađeno po najvišim standardima bezbednosti.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Ocenite ovaj članak
(26 glasova)
Go to top