SWMF

Na 11. Srpskom festivalu svetske muzike, nastupili su naši najmlađi sugrađani, mališani iz Predškolske ustanove "Sunce". Na Trgu kneza Mihaila četvrtog dana festivala (22. april) održan je maskenbal, a pored njih nastupili su: Minja Subota, Leontina i Tijana Dapčević.

Manifestacijom "Put oko sveta kroz dvogled", sa predškolcima "PU Sunce" proputovali smo svetom!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Srpski festival svetske muzike koji se organizuje punih jedanaest godina do sada je uspešno ugostio mnoge poznate muzičare iz celog sveta. Večeras u PUB-u, od 21:30h, uz DON MINOTTA iz Jamajke, XI SWMF biće zvanično zatvoren.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Srpski festival svetske muzike i ove godine je, bogatim i raznovrsnim programom, koji traje već nekoliko dana, obeležava 11 godina postojanja. Za sve te dane i godine, sa razlogim možemo Gornji Milanovac nazvati - GRAD FESTIVAL.

- U ime organizacionog odbora i ljudi koji godinama rade na organizaciji i realizaciji festivala, zahvaljujemo se svima na pomoći i podršci. Veliko hvala Opštini Gornji Milanovac i javnim preduzećima i ustanovama, privredi opštine, sponzorima, medijskim pokroviteljima, prijateljima festivala, produkciji, volonterima, policiji, PU "Sunce", klubu PUB 1859, kao i svim učesnicima i posetiocima festivala. Hvala do sledećeg festivala - rekao je Slobodan Božović direktor festivala.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

RASTEMO SA FESTIVALOM

Četvrti dan festivala otvorili su najmlađi. Stotinak predškolaca, budućih đaka prvaka iz PU "Sunce" ostavilo je veliki utisak na naše sugrađane sa svojim nastupom. Na Trgu kneza Mihaila održan je maskenbal, a nastupili su: Minja Subota, Leontina i Tijana Dapčević. Manifestacijom "Put oko sveta kroz dvogled", sa predškolcima "PU Sunce" proputovali smo svetom!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Nekadašnji frontmen Bijelog dugmeta, Alen Islamović, sinoć je na prepunom Trgu kneza Mihaila milanovačkoj publici predstavio se pesmama iz vremena Divljih Jagoda, svoje solo karijere, a prošetao nas je i kroz vreme Bijelog Dugmeta. Iza čuvenog muzičara je 40 godina uspešne karijere.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 3

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top