SWMF

U okviru festivalskih aktivnosti Serbia world music festival, koje nisu usko vezane samo za dane kada se festival održava, Klub World music u saradnji sa milanovačkim PUB-om 1859, za muzičke sladokusce, organizovao sinoć još jedan nesvakidašnji muzički nastup.

Rajan Donohju ulični, klupski i scenski muzičar iz Nju Orleansa sinoć je, u PUB-u 1859, nastupio pred milanovačkom publikom koja je, u tročasovnoj svirci, uživala u delta i kantri bluzu južnih USA država.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

I ovog leta Serbia World Music Festival i PUB 1859 organizuju muzičke večeri.

U petak 23. avgusta, sa početkom od 21:30h, u PUB-u 1859 nastupa milanovački sastav KAUERA. Slušaćemo domaći rok - EKV, Šarlo akrobata, Limunovo drvo, Haustor, Idoli, Orgazam. Novi talas + Novi val = KAUERA.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Na 11. Srpskom festivalu svetske muzike, nastupili su naši najmlađi sugrađani, mališani iz Predškolske ustanove "Sunce". Na Trgu kneza Mihaila četvrtog dana festivala (22. april) održan je maskenbal, a pored njih nastupili su: Minja Subota, Leontina i Tijana Dapčević.

Manifestacijom "Put oko sveta kroz dvogled", sa predškolcima "PU Sunce" proputovali smo svetom!

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Srpski festival svetske muzike koji se organizuje punih jedanaest godina do sada je uspešno ugostio mnoge poznate muzičare iz celog sveta. Večeras u PUB-u, od 21:30h, uz DON MINOTTA iz Jamajke, XI SWMF biće zvanično zatvoren.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter

Srpski festival svetske muzike i ove godine je, bogatim i raznovrsnim programom, koji traje već nekoliko dana, obeležava 11 godina postojanja. Za sve te dane i godine, sa razlogim možemo Gornji Milanovac nazvati - GRAD FESTIVAL.

- U ime organizacionog odbora i ljudi koji godinama rade na organizaciji i realizaciji festivala, zahvaljujemo se svima na pomoći i podršci. Veliko hvala Opštini Gornji Milanovac i javnim preduzećima i ustanovama, privredi opštine, sponzorima, medijskim pokroviteljima, prijateljima festivala, produkciji, volonterima, policiji, PU "Sunce", klubu PUB 1859, kao i svim učesnicima i posetiocima festivala. Hvala do sledećeg festivala - rekao je Slobodan Božović direktor festivala.

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter
Strana 1 od 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Go to top