Print this page

Impresum


Izdavač: UG "Paleta", Ivice L1/14, Gornji Milanovac

Za izdavača: Violeta Popović, predsednik
www.gminfo.rs
email: desk@gminfo.rs

tel:+381/064-37-67-017

Odgovorni urednik: Violeta Popović
Urednik za etiku: Petar Jeremić
Redakcija: Violeta Popović, Goran Trifunović, Petar Jeremić, Zoran Ranković
Stalni saradanici: Boško Lomović, Milorad Bošnjak, 
Adresa redakcije: Železnička b.b. Gornji Milanovac

email redakcije: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
GMINFO je upisan u Registar medija kod APR pod brojem:
IN000307

Za odlučivanje o poštovanju Kodeksa novinara Srbije u ovom mediju
nadležan je Savet za štampu.

 

Uslovi korišćenja

Uslovi korišćenja primenjuju se na sve sadržaje i usluge GMinfo portala. Korišćenjem bilo kog dela sajta smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog portala isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. GMinfo ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, programerski kod).

Sva zainteresovana pravna i fizička lica mogu BEZ saglasnosti GMinfo da koriste tekstualni materijal i fotografije, poštujući sva sledeća pravila:

Internet sajtovi:

Obavezno vidljivo navođenje izvora (GMinfo) i kompletnog linka (URL) do preuzetog teksta, neposredno pre ili neposredno posle preuzetog teksta.

Televizija/radio

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja GMinfo kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice. Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje GMinfo kao izvora.

Štampana izdanja:

Dozvoljeno je preuzimanje kompletnog teksta uz obavezno navođenja GMinfo kao izvora informacija najmanje jednom u nekoj od prve tri rečenice. Uz preuzete fotografije obavezno je navođenje GMinfo kao izvora.

 

NAPOMENA:

Matarijali preuzeti sa portala GMinfo koji nisu izvorno vlasništvo GMinfa moraju biti označeni izvorom koji je označen i na portalu GMinfo. Korišćenje materijala uz nepoštovanje bilo kog od pomenutih pravila smatraće se kršenjem autorskih prava i podleže zakonskoj odgovornosti.

GMinfo zadržava pravo izmene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice

Linkovi ka drugim web sajtovima, koji nisu vlasništvo GMinfo, ne smatraju se delom sajta i GMinfo ne snose odgovornost za njih.

 

Korisnicima GMinfo strogo je zabranjeno:

- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji krše postojeće srpske i/ili međunarodne zakone, sadržaja koji je uvredljiv, vulgaran, preteći, rasistički ili  šovinistički, kao i sadržaja koji je štetan na bilo koji drugi način
- objavljivanje, slanje i razmena informacija za koje posetilac zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korišćenje moglo da nanese štetu drugim korisnicima
lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica
- objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom
- objavljivanje, slanje i razmena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, ili putem obmane
- svesno objavljivanje, slanje i razmena sadržaja koji sadrže viruse ili slične programe napravljene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg -kompjuterskog softvera i/ili hardvera i telekomunikacione opreme
- prikupljanje, čuvanje i objavljivanje ličnih podataka drugih posetilaca portala i korisnika

 

Društvene mreže:

U skladu sa Uslovima korišćenja društvene mreže Fejsbuk korisnici odgovaraju za sadržinu komentara koje ostavljaju na Fejsbuku.

Administratori zvanične Fejsbuk stranice GMinfo uklanjaju komentare za koje procene da su suprotni Uslovima korišćenja. Sporne komentare građani mogu prijaviti putem e-maila Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

Kolumne:

Tekstovi objavljeni u rubrici "Kolumne" i "Blog" predstavljaju stavove autora tekstova i ne mogu se smatrati stavom GMinfo. Gminfo ne odgovara za stavove iznete u ovoj rubrici.

Izmene uslova korišćenja

GMinfo zadržava pravo izmene ovih uslova korišćenja u bilo kom trenutku. GMinfo neće biti odgovoran za moguće posledice proizašle iz takvih promena.

 

Submit to FacebookSubmit to Google PlusSubmit to Twitter